Onze belofte is kwaliteit

Vivafloors 6840

PVC Vloeren

Onze PVC vloeren met voelbare houtstructuur zijn onderhoudsvriendelijk, waterbestendig, geluiddempend en geschikt voor vloerverwarming.

Bekijk onze PVC vloeren
Gietvloer

Gietvloeren

Onze gietvloeren zijn naadloos, slijtvast en hoog belastbaar. Gietvloeren zijn ideaal voor een modern en strak interieur.

Bekijk onze Gietvloeren
Traprenovatie

Traprenovatie

Een PVC traprenovatie zorgt voor een nieuwe uitstraling van jouw trap. Een PVC trap is onderhoudsvriendelijk, bestand tegen krassen en is geluiddempend.

Bekijk onze traprenovaties

Waarom U-Floor

Bij U-Floor sta jij als klant bij ons centraal. Met onze uitgebreide collectie vloeren in diverse kleuren, maten en stijlen vind je bij U-floor altijd een vloer die aansluit bij jouw wensen. Heb je een vraag op het gebied van PVC vloeren en gietvloeren? Wij zijn altijd bereikbaar en met onze uitgebreide vakkennis vinden wij altijd het juiste antwoord op jouw vraag.

Neem contact met ons op
Vivafloors Eiken 8140

Opgeleverde projecten

Bekijk meer projecten
Vivafloors Tegel 1620

Kom je langs?

Onze showroom van 150m2 bevindt zich midden in Nederland in Vianen, Utrecht. In onze showroom laten we je graag al onze PVC vloeren en gietvloeren zien en geven we je advies over welke vloer het meest geschikt is voor jou.

Vraag offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een PVC vloer, gietvloer of PVC traprenovatie. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.

Offerte aanvragen